MASSAGES

THAISE MASSAGE

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met duimen, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Tijdens de Thaise massage draag je speciale massagekleding die hier ter beschikking wordt gesteld.

THAISE OLIEMASSAGE

Thaise oliemassage is een massage van gewrichten, spieren en huid, met gebruik van een verwarmende etherische massageolie, die je lichaam zal helpen ontspannen, maar die bovendien verzorgend is voor je huid. Het doel van de oliemassage is het afvoeren van spanningen die in het lichaam zijn opgebouwd. Tijdens de massage worden verschillende technieken toegepast zoals strijken, kloppen, schudden en kneden. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels, de bloedcirculatie, maar ook het afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor worden de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren verbeterd. Oliemassage is geschikt voor iedereen als een algemene behandeling en wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren, maar kan ook helpen vele fysieke problemen te verlichten, waaronder spierpijn en stijfheid, indigestie, stress en lusteloosheid. Tijdens de Thaise oliemassage draag je je eigen ondergoed.

RUG-, NEK-, SCHOUDERMASSAGE

Deze massage is specifiek toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of van rugklachten. Bij een eenzijdige (werk)houding, zoals bijvoorbeeld gespannen achter de computer werken en te lang in de auto zitten, veel stress c.q. het langdurig aanspannen van spiergroepen raken je spieren minder doorbloed en worden stijf. De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden.

HOTSTONE MASSAGE

Een hotstone massage is een massage met behulp van verwarmde stenen. Hier worden hoofdzakelijk basaltstenen voor gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen die ontstaan zijn door het stollen van lava. De stenen worden voor de massage verwarmd in een electrische heater tot ca. 45 graden. De warme stenen worden op bepaalde energiepunten op het lichaam gelegd, bijvoorbeeld op of langs de wervelkolom. Vervolgens wordt het lichaam gemasseerd met de stenen en met behulp van massageolie. De stenen dienen als het verlengde van de handen van de masseuse. De massage bestaat vooral uit veel rustige cirkelvormige strijkingen. Door de  combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage nog effectiever maakt.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now